tisdag 3 januari 2012

Nytt år, nya möjligheter

Så är julen över, och vilken jul sen! Det blir liksom extra juligt när man är utlandssvensk och kommer hem för att fira den. Den där romantiska bilden man har av en svensk traditionell jul förverkligas på nåt sätt och det är härligt.
Tillbaka till livet i Nantes och ostaffären. Jag är innerligt trött på den och skulle vilja säga upp mig nu, men jag försöker hålla tillbaka och inte förhasta mig. Det är trots allt ett jobb, som inbringar lite pengar (med betoning på lite). Jag är dock mer motiverad nu att hitta nåt annat eller skapa något eget än jag varit tidigare. Inte en julsäsong till i ostaffären - det lovar jag mig själv dyrt och heligt. Amen.
Tina

1 kommentar:

 1. Hej Tina!

  Je faisais des recherches sur internet pour essayer de trouver des Suédois qui vivent à Nantes et je suis tombée sur ton blog!
  Jag bor i Nantes med en väninna men för några år sen levde vi i Sverige (från 2002 till 2007). Det var en mycket god erfarenhet och vi tänker ofta på den tiden. Vi tycker att det skulle vara roligt att kunna träffa svenskar här i Nantes!
  Tu as sûrement déjà ton cercle d’amis mais si tu as le temps et si ça t’intéresse d’écouter notre histoire et de partager la tienne, nous serions ravies de te rencontrer.
  Voici mon adresse email et mon numéro:
  luciankh@yahoo.se
  06 28 23 63 43
  A bientôt peut-être!
  Ha det så bra och lycka till med jobbsökandet!

  Lucie G.

  SvaraRadera