måndag 16 maj 2011

Släktträff i Bourgogne


Familjen Delbecque, David står längst till vänster i profil


Släktträd


Nu har det gått sådär lång tid igen. Tiden flyger iväg även om vissa dagar känns långa. Det är märkligt det där med tiden; abstrakt och så svår att greppa hur mycket vi än planerar och skriver in i våra kalendrar.

I påsk var vi på en stor släktträff på Davids pappas sida, i Bourgogne, i en liten by som heter Cuisery. Där hade vi hyrt ett stort hus med typ skolkök och övernattningsmöjligheter. Vi var omkring 70 personer(!) och hade det jättetrevligt. Vädret var toppen hela tiden och vi åt gott, snackade, lärde känna varandra, dansade och såg på diabilder av släkten. Det var intensivt men roligt.

Annars har det inte hänt så mycket här. Jag söker jobb så mycket jag kan och orkar. Har genomgått en jobbcoaching i några veckor vilket gav mig motivation, men den (motivationen) har gått och gömt sig och jag kan inte för mitt liv hitta den... Usch, nej, det är inget roligt att söka jobb.

I övrigt trivs jag bra här i Frankrike med David och vårt liv tillsammans - det är verkligen toppen!
På söndag har vi bokat in två timmars gratis introduktion till golf på en golfklubb i närheten. Det är en trevlig och social sport så varför inte?
Om några veckor bär det av till Dublin i några dagar, ska bli skoj!

Ha en skön vår!
Tina